• Renovado
50g TP-2500 Adeziv UV LOCA + 20g uv elimina Lichid Optic Clar Adeziv Fix Pentru telefon Mobil ecran Lentilă de Sticlă

50g TP-2500 Adeziv UV LOCA + 20g uv elimina Lichid Optic Clar Adeziv Fix Pentru telefon Mobil ecran Lentilă de Sticlă

RON 48.08
RON 42.00 -13 %

Prezent
En la tienda


tp 2500 Adeziv UV LOCA + LOCA Glue Remover
100% NOU Excelent pentru a-ți schimba defect/spart touch screen lentile lcd este Autentic LOCA (Lichid Optic Clar Adeziv) Lipici.Vine din interiorul seringii. Seringa se va proteja de întărire regulat de lumini.Lumina UV trebuie să fie utilizate pentru a vindeca UV, Lipici, ea literalmente se întărește în aproximativ 30 de secunde, dar este recomandat un tratament timp de aproximativ 3 minute, pentru o fixare puternică. Lumina soarelui poate fi folosit, dar va dura un pic mai mult timp pentru a vindeca. Înlocuiți defect parte și a începe să utilizați dispozitivul din nou Accesoriu numai. Telefonul nu a inclus Nici instrucțiuni de instalare este inclus în această achiziție. Vă rugăm să rețineți că nu putem fi trași la răspundere pentru orice daune că în timp ce instalați acest element. Perioada de valabilitate : 5 luni 1 buc 50g Lipici UV Pot fi aplicați pentru 30 buc ochelari vă RUGĂM să NU CUMPERE DACĂ NU SUNTEȚI UN TEHNICIAN. Nu utilizați o lumină fluorescentă, în timp ce lipirea. Fluorescentă emite lumina UV, suficient pentru a vindeca încet lipici. Pentru mai lucreze ori să lucreze sub un bec obișnuit, sau cu LED-uri de iluminat. Puteți avea chiar și luminile de departe dacă va fi nevoie. De asemenea, dacă vă don 't au o lumina UV, nu 't uitați la SOARE într-o zi frumoasă poate vindeca, de asemenea, acest adeziv. 3 minute și va fi vindecat. Cer noros zile s-ar putea să ia un pic mai mult.
PENTRU i Phone 5/G/C, i Phone 4 S/G, GALAXY S1, S2, S3,S3 MINI,S4,S4 MINI,Note 1, Note 2, Note 3,Galaxy Nexus, Nexus 4,Galaxy Fame,Galaxy Mega
Pași de instalare :
1.Se aplică 1,5 g UV adeziv în zona de mijloc a ecranului LCD
2. Clarifica altă zonă din ecran lcd cu excepția zonei unde ați aplicat lipici UV . și să fie pregătiți pentru adeziv de sticlă din față .
3. Adeziv de sticlă din față în mod corect .
4.Pentru a face ecranul complet expune la lumina UV după lipici UV este răspândit . va dura 3-5 minute pentru UV, lipici pentru a fi solidificat .
Pachetul include :
1 X Lipici Uv LOCA
1 X LOCA Uv Adeziv Remover

Celelalte caracteristici

Tip:
Silicon
DIY Consumabile:
Electrice
is_customized:
Yes
Numărul De Model:
Tp2500
Tip:
Silicon

Oferte similare