• Renovado
JBC unelte de lipit T245-Un mâner

JBC unelte de lipit T245-Un mâner

RON 340.00

Prezent
En la tienda


JBC unelte de lipit T245-Un mâner
Descriere Produs
Caracteristică :
1.De cupru de lipit este de înaltă calitate sfat placut in aceleasi nuante pentru utilizarea de automate de lipire.
2.Slivery sau negru placat cu crom disponibil.
3.Lipire "conserve zona" de sfaturi ate cu lipire fără plumb.
4.Disponibil în numeroase standard sfat forme, inclusiv punctul de lipit și liniară de lipit.
5.Personalizate sfaturi adaptate la specificațiile clientului poate fi proiectat și construit în multipli de 10
6.Aplicate pentru statie de Lipit.
Note cu privire la sănătate și siguranță :
1. De la lipire temperatura de topire este destul de mare (300° de mai sus), te rog să fii atent, nu atingeți scurgeri cu pielea ta;După utilizarea, vă rugăm să rețineți că de fier va rămâne caldă, o dată arde apare, solicitați imediat asistență medicală.Fumul sau aburul generat în timpul operațiunilor de lipit
2. Inhalare directă și susținută pe termen lung inhalare poate provoca dureri de cap și alte probleme de sănătate;Un număr mare de aspirare va fi una din cauzele de edem pulmonar;vă Rugăm să stați pe termen lung ventilație locuri ventilate Când Lipit de muncă?Vă rugăm să rețineți
3. Când lipit de lucru, nu de abur flux și lipire contact direct cu pielea;vă Rugăm să utilizați echipament de protecție după cum este necesar, ca urmare a fluxului de adeziune poate provoca inflamarea pielii, clătiți imediat cu apă; în Cazul în ochi, pls spălați imediat cu apă curată, dacă este necesar, solicitați imediat asistență medicală. Dacă atașat la partea de sus de îmbrăcăminte, vă rugăm să fie complet curățate.
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!
Ambalaj & Livrare Ambalaj Detalii de Ambalare : 5 buc/punga Detaliu de Livrare : 7 zile
Informații Despre Companie
Handif - top din lume industriale MRO achiziții furnizori
Shenzhen handif Technology Co., Ltd. este un lider în integrate de achiziții furnizor din lume de top Industriale MRO, pentru uz industrial și comercial clienților de a oferi one-stop de servicii de produse, prin integrarea lanțului de aprovizionare pentru a ajuta clienții să reducă costurile ascunse de mai multe categorii de cantitate mică de achiziții publice, pentru a îmbunătăți eficiența operațională, pentru a realiza activități de achiziții publice mai transparente și trasabile.
Handif principalele produse, inclusiv
Echipamente de sudare si de lipit sfat , mașină de echipamente și consumabile, scule si consumabile ,echipamente instrumente & forței de muncă consumabile ,furnituri de birou & de iluminat, materiale de predare și de depozitare, produs de securitate , explozie & cărbune de siguranță , electrice și electronice , mecanice si lichid de transmisie a puterii , supape si accesorii , elemente de fixare si vanzari , industriale, control , analize de laborator de mașini, echipamente de laborator și instrumentație , de testare si de laborator materiale consumabile , de peste mări de cumpărare de aproximativ 20 de linie de produse , 320 categorii ,2800 subcategorii, 8682subclasses,mai mult de 1 milion de produs.
Ambalare Si Livrare
Pachetul de 1 buc/ pungă de platic, 100 buc/ pachet Greutate 1kg/pachet de Livrare 7 zile Bancare de Plată, Westerun Union, Paypal Port Shenzhen Transport A.By Curier : 4-7 zile Lucrătoare de oferta speciala B.By Aer : 7 zile Lucrătoare de la numit aeroport C.By Mare : 20-25 zile Lucrătoare de la numit port de Serviciile Noastre
Avantajul de a handif MRO integrat de achiziții publice
1.Economisi timp
Procesul de achiziții este utilizarea de comerț electronic, eficiente economii de achiziții publice de timp și personal de achiziții publice.
2. Timp de livrare scurt
un mare număr de inventar, pentru a evita unele întreprinderi de producție din cauza lipsei, nu poate fi folosit pentru a face echipamentul deteriorat.
3. prognoza achiziții
Clienții prin intermediul MRO integrarea achizițiilor și handif site-ul de sistem de sincronizare de andocare, mai bine apucați necesară de produs ciclul de livrare, pentru a stabili optimă plan de cumpărare.
4. brusc cumpărare
Client întreținere, întreținerea, exploatarea și produse conexe, pentru că este un consumabil, atât de des în utilizarea de daune care rezultă în unele achiziționarea neplanificate, în acest moment, handif MRO e proces simplu și relativ anastomoza cu o gama larga de produse, pentru a îmbunătăți întreprindere de prelucrare accident risc de accident.
5. de asigurare a calității
Handif integrat MRO cumpărare directă colaborare cu mai multe brand producție
FAQ
Q : Pot să pun o ordine de mostră?
A : desigur, bun venit pentru a verifica elementele de funcționalitate, calitate și servicii.
Q : ai vreo MOQ limita?
A : Da, MOQ general de comanda este de 1 BUC.
Q : Care plățile sunt acceptabile?
O : T/T, Paypal si Western Union, există un plus de 4,4% taxa de manipulare dacă Paypal ales.
Q : Care metode de transport sunt disponibile?
O : DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS, AER (de la ușă la ușă).
Q : Cât despre data si timpul de livrare din comanda mea?
O : timp de Plumb este, de obicei, 2-8 zile lucrătoare, în funcție de scopul buc; timpul de livrare este în mod normal în 3-5 zile lucrătoare, este nevoie de un plus de 2-3 zile lucratoare pentru zonele îndepărtate.

Celelalte caracteristici

Numărul De Model:
C105
Nume De Brand:
MÂNĂ

Oferte similare

Fier Sfaturi T12-BC2 T12-ILS T12-BCM2 Pentru Hakko Lipit Stația de Rework FX-951 FX-95 t22

Caracteristici : 1) capacitatea de a controla temperatura,rapid conductivitate termică, 2) a Face utilizarea de materii prime importateoxid de cupru, utilizați speciale de turnare machine pentru a procesa 3) Timp wroking viață : 4000050000 de lipire, unele dimensiuni chiar poate ajunge la 70000 de lipire 4) suprafața Produsului utiliza speciale de manipulare a materialelor, tip end cu acoperire de prelucrare, astfel încât să se asigure sfat pentru a nu transforma negru sub temperatură ridicată 5) performanță Bună în staniuși tin de topire, unitar și fluent lipit, nu gol lipit...

RON 11.00 12.72

10BUC/Mulțime de Lipit Sfaturi Set 900M-T-I pentru HAKKO 900M,907,933,852 D+,852D statie de Lipit

Livrare gratuita Telefon Mobil de Reparații Kit Spudger Desface Deschiderea Instrument Set de surubelnite pentru i Phone i Pad Samsung Telefon Mobil la Mâna a 11.49 transport Gratuit cele mai Noi CPS 3205 II precizie Compact mini Digital Reglabil de Alimentare DC 32 V5 A 110 V230 V 0.01 V / 0.001 O 69.99 KQCPET6 V6 Modernizate Multifuncțional Laptop Și Desktop PCul Universal Test de Diagnosticare Debug Suport PCI,PCIE,LPC,Mini PCI E 18.99 2016 cele mai Noi 715 model BGA șablon Templateuri Încălzire Directă Reballing matrita+Reballing Jig Pentru Chip Rework Reparații de Lipit Kit 66.99 Free Shipping 14 PCS / Lot JY NEGRU de Lipire fără Plumb de Lipire Fier Sfaturi 900 MTK pentru Hakko 936 fx888 / 888 D SAIKE 909 D / 852 CXG 936d 9.99 Mare viteză de 30 de cadre nici o mișcare ghosting 13 MP HDMI VGA Industriale Microsc Camera+130 X+obiectiv + LED+suport stativ+8" LCD Monitor 162.99 transport Gratuit UE plug Yi Hua 908 D ciocan de lipit statie +8858 I cu aer Cald statie Reglabil Constantă temperatura 42.99 Transport Gratuit de Înaltă Calitate 5pcs / o mulțime 5 / 10 / 20 / 30 / 50mm X 33m temperatură Înaltă bandă BGA Rezistente la Căldură Poliimidă 13.89 + = 1set gratuit10 BUC / Mulțime de Lipit Sfaturi Set 900 MTI pentru HAKKO 900 M,907,933,852 D+,852 D statie de Lipit

RON 25.92