• Renovado
Esky EK1-0404 000668 Feathering Shaft Set Pentru Centura-CP V2 CX CPX King 2 3 ESKY

Esky EK1-0404 000668 Feathering Shaft Set Pentru Centura-CP V2 CX CPX King 2 3 ESKY

RON 24.44

Prezent
En la tienda

Descriere
000698 EK1-0429 Centru Ax Butuc Set Pentru Centura-CP V2 CX CPX King 2 3 Multicopter
Politica de transport maritim
Elementele vor fi livrate în 2-3 zi lucrătoare, după confirmarea de plată (week-end și de vacanță excluse).
Produs(e) vor fi livrate la Adresa de Livrare. Suntem în imposibilitatea de a schimba Adresa de Livrare după ce plata a fost făcută.
Se întoarce
Toate declarațiile și schimburile sunt supuse la un 10% taxă (în afară de a selecta verificate de defecte). Aceasta înseamnă că, dacă doriți să primiți o rambursare din cauza cumpărători remușcare sau de a reveni un complet funcțional element pentru o restituire, 10% taxă va fi dedusă din rambursarea totală.
Vă rugăm să ne contactați înainte de locul de întoarcere. Informații de urmărire pentru transportul retur ar trebui să fie furnizate în caz contrar, revenirea nu va fi refuzat.
Revenirea element ar trebui să fie în brand nou și nefolosit stare sa completă de ambalaje expediate la adresa noastra de returnare. Articolul returnare vor fi inspectate cu atenție înainte de a ne trimite rambursare.

Celelalte caracteristici

Dronele De Tip Accesorii:
Motor
Nume De Brand:
RCMOY
MPN:
esky ax
ISBN:
nu se aplică
UPC:
nu se aplică
EAN:
nu se aplică

Oferte similare

DJI Mavic Pro Drone Gimbal Camera Braț cu tv cu Cablu Flex Parte Repararea Accesoriu

DJI Mavic Pro Drone Gimbal Camera Braț cu tv cu Cablu Flex Parte Repararea AccesoriuCaracteristică : 100% OriginalDJI Mavic Pro Camera Gimbal AsamblareDJI Mavic Pro Gimbal Camera Brațul Piese de schimbPoate exista o ușoară uzură și lacrimă pe proiect, dar aceasta nu afectează utilizareaPachetul Include 1x DJI Mavic Pro Gimbal Camera Braț cu Cablu Flex

RON 161.04