• Renovado
KEENOVO Silicon Încălzire Pad 310x310mm pentru Creality CR-10 Imprimanta 3D Pat w/Șurub Găuri, Suport Adeziv si Senzor

KEENOVO Silicon Încălzire Pad 310x310mm pentru Creality CR-10 Imprimanta 3D Pat w/Șurub Găuri, Suport Adeziv si Senzor

RON 300.00

Prezent
En la tienda


(Clienții din Rusia ar putea cumpăra, de asemenea, de la noastre de companie rusă : keenovo.ru, vă mulțumesc!)
De Ce Keenovo De Încălzire?
Ca unul dintre primii producatori de flexibil incalzire in China, am înțeles fiabilitatea noastre elemente de încălzire la dispozitive,mașini și echipamente NU poate fi supra-accentuat, iar noi oferim cea mai bună calitate la prețuri competitive, cu promisiuni de mai jos :
a) Vom folosi DOAR Arlon cauciuc siliconic substrat importate din statele UNITE ale americii și autentic Du Pont Poliimidă film în producție pentru a oferi cele mai bune încălzire performanță și cea mai longevivă ca, mai ales la temperaturi ridicate și în timp îndelungat proces de încălzire.
b) Noi oferim asistență GRATUITĂ în design de încălzire pentru a atinge un ideal termică soluție pentru aplicația dumneavoastră.
c) Fiecare incalzitor este nou facut la comanda si fabrica inspectate inainte de livrare.
E energie Electrică ȘI Termică în care fac față cu, s o FAC NU permite nici un risc în cererea dumneavoastră atunci când aveți keenovo ca cel mai bun.
Marturii
........................................................................................................................
Mai jos este o descriere a Elementului ce se cumpara cu acest link :
Keenovo Silicon Încălzire Pad Dimensiuni : 310mm x 310mm ( aprox. 12.2" x 12.2") Putere : 750 W Accesorii : 1m cablu de alimentare(alb) montare pe Suprafață NTC 100 K termistor + 1m extensie fir(rosu) 3 M adeziv suport 4 pre-a făcut orificiile pentru șuruburi de pe desen Cantitate : 1 buc Descriere : Minunat silicon încălzire pentru Creality CR-10 imprimanta 3 D construi placă de încălzire. Evaluat la 5 wați per centimetru pătrat cu rapid și chiar și încălzire. Echipat cu NTC 100 K termistor ( Beta 25/50 3950 K-1%), ca de control al temperaturii senzorului care este susținută direct de către Marlin firmware. ( de asemenea, pentru termistor R-T Datasheet.) Adeziv 3 M oferă suport excelent și ușor de montare pe cele mai multe suprafețe. Versatil și poate fi folosit în multe alte aplicații. Keenovo desfășoară o gamă completă de standard și personalizate concepute de silicon încălzire, contactați-ne dacă aveți nevoie de un incalzitor special făcut pentru masina ta. Note Importante :
Te rog căldură numai atunci când, după ce este montat pe construiască farfurie (placă de Aluminiu recomandat). Orice întrebări, ne mesaj. Răspuns în termen de 24 de ore garantat.
Vă rugăm să ne contactați pentru discount special de cantitatea mare de cumpărare.
Design Personalizat De Bun Venit.
Introducere generală din Silicon de Incalzire
Incalzitor Structura Ilustrare :
Vă rugăm să rețineți că toate silicon încălzitoare sunt de sârmă rana în mod implicit, vă Rugăm să ne contactați dacă doriți folie de gravat.
Aplicații tipice de Siliocne Incalzire :
Ați putea dori, de asemenea, produsele noastre populare, următoarele :

Celelalte caracteristici

culoare:
120V, 220V
Material:
Fibre Sintetice
Nume De Brand:
keenovo
putere:
101W & Up
Conservarea Căldură Durata:
15 Ore Și Până
Dimensiune:
310mmX310mm
putere:
750W
Metoda De Montare:
Suport adeziv 3M
Conduce:
1000mm
Accesorii:
NTC 100K Termistor+ cablu de 1m
Alte:
Găuri ca pe desen

Oferte similare