• Renovado
Indice Ridicat 1.67 Formă Liberă Progresivă Super Lentile Subțiri Se Concentreze Mai Larg Unghi Multi-Focus Fără Linie Pentru Miopie Sau Prezbiopie

Indice Ridicat 1.67 Formă Liberă Progresivă Super Lentile Subțiri Se Concentreze Mai Larg Unghi Multi-Focus Fără Linie Pentru Miopie Sau Prezbiopie

RON 480.00
RON 293.00 -39 %

Prezent
En la tienda


1. inalta 1.67 index progresivă formă liberă spate nu-line lentile bifocale cu anit-reflexie si anti-zgariere
2. Super-subțire și mai larg zona de vizibilitate
3 . Oferta vederea la distanță, vederea intermediară și vederea de aproape într-o singură lentilă
Notă : putem vinde optice cadru și lentile împreună. Vă rugăm să ne contactați, dacă doriți doar să cumpere lentile optice.
Obiectivul ar trebui să personalizat dacă dvs. baza de prescriptie medicala au CYL. Aceasta va dura aproximativ 5-7 zile.
Lentile de prețul de listă
vă rugăm să faceți clic pe fiecare opțiune pentru fiecare link.
Cum de a citi rețeta :
Pe o baza de prescriptie medicala tipic, veți vedea două seturi de rânduri. Cele mai multe din timp partea este pentru bi sau ochiul drept, în timp ce partea de jos este pentru sistemul dvs. de OPERARE sau ochiul stâng.
Pentru Distanța de corecție, acolo ar trebui să fie întotdeauna o valoare sub Sfera și cele mai multe ori este negativă. Abrevierea acestuia este 'D. V.' care vine de la vederea la Distanta.
Pentru Lectură-numai de corecție, acolo ar trebui să fie întotdeauna o valoare sub sfera și cele mai multe ori este pozitiv. Dacă există o valoare în vederea de Aproape (N. V., N. V. O.) apoi introduceți putere în jumătatea de JOS a formularului și se lasă ADAUGĂ puterea de gol sau ("0.00").
Pentru corectarea astigmatismului, vă rugăm să rețineți că acel Cilindru (CILINDRI) și Axa sunt întotdeauna furnizate împreună. Pentru orice valoare a Cilindrului trebuie să fie întotdeauna o valoare pentru Axa. Unii medici folosesc pozitivă (+) cilindru și unele utilizări negative (-), există o mare diferență între cele două, astfel încât vă rugăm să acorde o atenție aproape de semne pozitive și negative. Dacă nu aveți corecția astigmatismului, medicii s-ar putea doar lăsați-l necompletat sau pur și simplu SPH sau DS ceea ce înseamnă Sfera sau Dioptrie Sferă. Axa ar trebui să fie de 1-180 de grade, dacă vedeți o valoare ca '5' sub axa, acest lucru este, de asemenea, la fel ca '005" sau " 5 grade. Ar trebui să fie întotdeauna un număr întreg și nu ar trebui să fie punctul zecimal pe axa.
Pentru lentile Bifocale, lentile Progresive, vă rugăm să verificați cu medicul dumneavoastră ochi dacă în Plus este pentru lentile Bifocale sau Progresive. Cele mai multe ori, în comparație cu Bifocale Plus, Adăugarea Progresivă este mai mare cu 0,25, deci vă rugăm să verificați. Un indiciu sa stiu daca baza de prescriptie medicala este pentru Progresivă este un PRIETEN notă scrisă pe baza de prescriptie medicala; numai o completare înseamnă plus pentru Stânga și Dreapta ochii sunt la fel. Vă informăm că vom procesa un minim de +1.00 și maxime de +3.00 pentru Plus de puteri.
Medicii ochi uneori va lăsa zecimal punct de pe Sferă, Cilindru și Plus. De exemplu, -25 sau +175, acest lucru este înțeles -0.25 și +1.75.
Foarte important, să acorde o atenție aproape de plus și minus deoarece acest lucru va afecta foarte mult de obiectiv. Dacă există ceva pe baza de prescriptie medicala nu sunteți familiarizați, vă rugăm să sunați Serviciul nostru pentru Clienți și vom fi bucuroși să vă ajute.
Care este distanța pupilară(PD) și cum să-l obțină :
PD, sau de distanța pupilară, este distanța de la centrul pupilei (la fața locului negru în ochi) de la un ochi la celălalt. Această măsurare se rafinează de poziționare de lentilele de contact în cadrul ați ales. Acesta poate fi furnizat în câteva minute de către optician dumneavoastră sau medicul dumneavoastră, și deci, vă recomandăm să vă adresați pentru că atunci când ai viziunea ta verificat. Alternativ, ați putea întreba cineva să-l măsoare pentru tine, dar le recomanda pentru a fi la o lungime de braț distanță de la tine. Puteți măsura, de asemenea, de unul singur cu care se confruntă o oglindă. Pentru lentile unifocale, puteți alege să utilizați un PD medie de 63mm, dar pentru Bifocale sau lentile Progresive, încă recomandăm să obțineți aceste informații de la optician. Pentru informații, cei mai mulți adulți PD este între 55-65 mm. Uneori, medicii vor oferi două valori diferite pentru PD, mai jos sunt unele scenarii :
o. Valorile sunt mai mari ca 65/60, prima PD este, de obicei, pentru Distanta de PD și al doilea este pentru Lectură PD
b. Valorile sunt mai mici ca 33.5/31.5, prima PD este, de obicei, pentru Ochiul Drept și cel de-al doilea este pentru Ochiul stang.
c. Valorile sunt aceleași ca 30.5/30.5; puteți adăuga aceste două valori împreună ca avem doar un singur câmp pentru PD. Vom împărți la sfârșitul nostru.

Celelalte caracteristici

Tip De Element:
Accesorii Ochelari
Accesorii Ochelari:
Lentile
Lentile De Material:
CR-39
Gen:
Bărbați
Nume De Brand:
YASHILU
Acoperire:
HMC
is_customized:
Yes

Oferte similare

WQ002 5pcs Transport Gratuit Patru Culori Diferite Silicon elastic Ochelari de Soare Ochelari Ochelari de vedere Cablu Lanț Titularul Dungă

Buna ziua! Bine ati venit la Howdy Optica magazin online!Salutare Optica este un vânzător profesionist, oferind o gamă largă de produse optice,bun venit pentru a vizita magazinele noastre online : #1 link Magazin(Optice, Echipamente de Magazin) : Oferind tipuri de Echipamente Optice ca Lensmetru, Graficul Proiector, PD metru, Proces Obiectiv Stabilit, Obiectiv Edger, Groover, Sondor, Slefuit, Curat, Cadru Încălzire, Flipper, Prism, Ochelari Clește etc.;#2 link Magazin(Optice, Accesorii Magazin) : Oferind tipuri de Optică Accessoriu ca Ochelari de Afișare, Pad Nas, Microfibra Cleaing Pânză, Ochelari, Lant, Ochelari Caz, Ochelari, Geanta, Ochelari de vedere Templu Sfat etc.Bine ati venit pentru a vizita și comanda la magazinele noastre! Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați.5pcs Transport Gratuit Patru Culori Diferite Silicon Ochelari de Soare Ochelari Ochelari de vedere Cablu Lanț Titularul DungăMaterial : Silicon( elastic )Lungime : 43cm, să 70cmOpțiune De Culoare : Rosu / Galben / Negru / Alb / Albastru

RON 22.32

1.56 Monofocale Asferice Clar Lentile Anti-Blue Ray Lentile Optice Pentru Ochi Miopie Ochelari De Calculator

1.56 Monofocale Asferice Clar Lentile Anti Blue Ray Lentile Optice Pentru Calculator OchelariSingura Viziune : Pentru Miopie sau Numai Citire NumaiCaracteristică : Index & Tip : 1.56 FSA (Asferice)Acoperire : Greu, AntiZero, AntiReflexie, RadiațiiProtecțieDiferența dintre ASP & SPHVezi imaginile următoare, stânga este FSA efect, nu este SPH efect.Baza De Prescriptie Medicala Format : Vă rugăm să încărcați scanate baza de prescriptie medicala de hârtie în ordinea detaliate pagina, sau vă rugăm să scrieți prescripție medicală, după cum urmează : Notă : Amintițivă pentru a scrie simbolul "+" sau "" SPH CYL Axa R (OD) +1.00 0.50 060 L (OS) 2.00 1.25 120 PD 64 SAU Chiar 32 / Stânga 32 mm numerele completate în tabel sunt doar luate ca exemplu.Ce este PD (Distanța Pupilară) ?Trebuie doar să adăugați Rama si Lentile in cosul dvs., încărcați sau de a scrie rețeta, apoi a verifica afară.Vom adunale pentru drum liber.Singur | Viziune Clară Și Ochelari De Soare LentileRame de ochelari Categorii vă Rugăm să faceți clic pe imagine pentru a vedea categoriaVă rugăm să consultați mai multe categorii si modele in magazinul nostru :

RON 51.00 63.84

60pcs Nou Ochelari de soare Ochelari de Soare Ochelari de Citit Cablul de Suport Lanț Șir GC1020

Buna ziua! Bine ati venit la Howdy Optica magazin online!Salutare Optica este un vânzător profesionist, oferind o gamă largă de produse optice,bun venit pentru a vizita magazinele noastre online : #1 link Magazin(Optice, Echipamente de Magazin) : Oferind tipuri de Echipamente Optice ca Lensmetru, Graficul Proiector, PD metru, Proces Obiectiv Stabilit, Obiectiv Edger, Groover, Sondor, Slefuit, Curat, Cadru Încălzire, Flipper, Prism, Ochelari Clește etc.;#2 link Magazin(Optice, Accesorii Magazin) : Oferind tipuri de Optică Accessoriu ca Ochelari de Afișare, Pad Nas, Microfibra Cleaing Pânză, Ochelari, Lant, Ochelari Caz, Ochelari, Geanta, Ochelari de vedere Templu Sfat etc.Bine ati venit pentru a vizita și comanda la magazinele noastre! Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați.60pcs Nou Ochelari de soare Ochelari de Soare Ochelari de Citit Cablul de Suport Lanț de CoardeCaracteristici : Material : Polyster, SiliconCuloare : 6~12 culori pe duzină trimite în mod aleatoriuLungime : aproximativ 65cmCablul Grosime : 0.3~0.4 cmNet Greutate : 5g / buc

RON 46.32

1 bucată pălărie Bucătar Aragaz brutari Capac chelnerita restaurant produse alimentare de servicii bucătărie pălărie

Fashional Chef capac Bucătar capac,pălărie bucătarșef ,bucătar pălărie , lucru pălăria bucătar bucătărie curat capac pălărieDetalii : 100% de brand nou și de înaltă calitate! Potrivit pentru adulți mașini de gătit și brutari.stil nou și 13 modele de a alege.dimensiuni : o mărime se potrivește tuturorPachet1 × Pălărie Bucătar

RON 12.00 13.20

1.67 Super Hi-Index Ultra Subțire Asferice RX Spectacol Lentile de Ochelari Pentru Ochi Cu Miopie

1.67 Super HiIndex Ultra Subțire Asferice RX Spectacol Lentile de Ochelari Pentru Ochi Cu MiopieSingura Viziune : Pentru Miopie sau Numai Citire NumaiIndex & Tip : 1.67 FSA (Asferice)Acoperire : Greu, AntiZero, AntiReflexie, RadiațiiProtecțieDiferența dintre ASP & SPHVezi imaginile următoare, stânga este FSA efect, nu este SPH efect.Baza De Prescriptie Medicala Format : Vă rugăm să încărcați scanate baza de prescriptie medicala de hârtie în ordinea detaliate pagina, sau vă rugăm să scrieți prescripție medicală, după cum urmează : Notă : Amintițivă pentru a scrie simbolul "+" sau "" SPH CYL Axa R (OD) +1.00 0.50 060 L (OS) 2.00 1.25 120 PD 64 SAU Chiar 32 / Stânga 32 mm numerele completate în tabel sunt doar luate ca exemplu.Ce este PD (Distanța Pupilară) ?Trebuie doar să adăugați Rama si Lentile in cosul dvs., încărcați sau de a scrie rețeta, apoi a verifica afară.Vom adunale pentru drum liber.Singur | Viziune Clară Și Ochelari De Soare LentileRame de ochelari Categorii vă Rugăm să faceți clic pe imagine pentru a vedea categoriaVă rugăm să consultați mai multe categorii si modele in magazinul nostru :

RON 128.00 159.84

20pc Cu Silicon Moale Sfaturi Noul Sport Ochelari Ochelari Ochelari ochelari de Soare Șir de Lanțuri, Cabluri Curea Transport Gratuit L652

Cu Sfaturi Silicon Moale Noul Sport Ochelari De Soare Ochelari De Șir Cabluri Șnur # L652*** Buna, China Post Air întotdeauna nevoie de 2040 de zile pentru livrare Dacă nu puteți aștepta pentru atât de mult timp, puteți alege EMS / TNT / Fed Ex / DHL / UPS, dar de transport de marfă sunt mai mult decât China Post de Aer...

RON 51.20

Unisex De Fitness, Pierdere În Greutate, Mai Subtire Slim Exercițiu De Antrenament Sală De Gimnastică Sudoare Costum Sauna

DescriereMaterial : 100% PVCCuloare : Negru + ArgintiuDimensiune : unul mărime se potrivește tuturorCostum SaunaPierde în greutate întrun costum sauna, funcționează.Ușor, confortabil, rezistent la apa si vant.Perfect pentru sporturi în aer liber, cum ar fi rularea, sărituri, ciclism etc, sau de a face menaj la domiciliu.100% de brand nou și de înaltă calitate.Pachetul Include : 1 X Costum SaunaNOTĂ : Pentru monitoare diferite, culoarea poate varia usor...

RON 33.00 34.36

120pcs Colorate din Nylon Ochelari Ochelari de vedere cablu spectacol Ochelari Suportul lanțului de Frânghie Șir Roșu Negru Verde Roz Violet Maro GC-O

Buna ziua! Bine ati venit la Howdy Optica magazin online!Salutare Optica este un vânzător profesionist, oferind o gamă largă de produse optice,bun venit pentru a vizita magazinele noastre online : #1 link Magazin(Optice, Echipamente de Magazin) : Oferind tipuri de Echipamente Optice ca Lensmetru, Graficul Proiector, PD metru, Proces Obiectiv Stabilit, Obiectiv Edger, Groover, Sondor, Slefuit, Curat, Cadru Încălzire, Flipper, Prism, Ochelari Clește etc.;#2 link Magazin(Optice, Accesorii Magazin) : Oferind tipuri de Optică Accessoriu ca Ochelari de Afișare, Pad Nas, Microfibra Cleaing Pânză, Ochelari, Lant, Ochelari Caz, Ochelari, Geanta, Ochelari de vedere Templu Sfat etc.Bine ati venit pentru a vizita și comanda la magazinele noastre! Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați.Ochelari CabluMaterial : NylonLungime : 62~65cmCuloare : 11~12 diferite culori mixtePachet : 12pcs / polybag ca imagine

RON 51.96